Coaching in combinatie met Reading


Heeft u ook het gevoel dat u als ouders/gezin steeds wordt aangevallen door de boze wereld. U doet alles voor uw kinderen, ze zijn gelukkig, zien er gelukkig uit, echter de omgeving denkt daar anders over. Ze vinden u 'zweverig', u volgt de adviezen niet op die de school het beste acht voor je kind(eren). Uw kind doet uitspraken die als 'dromerig' wordt bestempeld, het kind voldoet niet aan de eisen die school en inmiddels diverse instanties eisen, Er worden dingen bekonkeld en vervolgens bent u ineens uw kind(eren) kwijt. Uw leven wordt overhoop gehaald!

Als Coach krijg ik dat steeds vaker meer op mijn pad. Ik hoor de verhalen aan en spreek ook met de begeleiders en advocaten. Het gezin of alleenstaande ouder krijgt een stempel, wordt verzocht een behandelplan te doorlopen en er wordt niet geschroomd tot opname in een psychiatrische instelling/inrichting. De ouder(s)  heeft (hebben) het nakijken en ze wordt bestempeld als borderlijn, geestelijk overspannen, en als klap op de vuurpijl u kunt uw kind(eren) niet aan en uw wordt als acute crisis indicatie bestempeld, wederom met alle gevolgen van dien.

 

U bent overgeleverd aan de instanties die bepalen wat goed voor u is en u dient zich er aan te houden en mee te werken. Echter als u niet mee werkt komen er rapporten op tafel waar u zelf op dat moment met stomheid bent geslagen, u snapt er werkelijk niets maar van.

 

Echter laten we het anders gaan benaderen.


U voelt heel veel aan, uw onderbuik gevoel komt altijd uit, is uw leidraad in u en uw gezinnetje. We noemen dat ook wel HSP Hoog sensitief gevoelig. U bent zoals we inmiddels ontdekt hebben HSP. U en uw kind(eren) zijn dat ook en dat is niet passend of onbegrepen in de huidige maatschappij en instanties. Veel instanties willen daar niet aan en willen dat niet herkennen, u wordt als raar aangemerkt. Wij herkennen dat als geen ander. Wij strijden ervoor als een normaal gezond oer-gedrag.

We brengen HSP op begrip volle manier steeds meer onder de aandacht, het is een gezond iets wat al eeuwen oud is.U merkt dat u iedere keer in hoek word gedreven wat het niet is. U bent roepende in een woestijn en voelt zich niet begrepen.Op dat vlak kunt op ons rekenen, wij coachen u door deze fase heen. wij begrijpen wat u voelt en hoe u daar beter mee om kunt gaan. Wij geven u tools en hulp waar nodig is.